Get Adobe Flash player
Dzisiaj jest
Piątek
31 października 2014
Imieniny obchodzą
Alfons, Alfonsyna, Antoni, Antonina, August, Augusta, Godzimir, Godzisz, Lucylla, Łukasz, Saturnin, Saturnina, Urban, Wolfgang
Do końca roku zostało
62 dni

DRUGIE DANIA

 

Dopełnienie obiadu - drugie dania:

üBitki w sosie borowikowym;

ü Bitki w sosie grzybowym;

ü Bitki w sosie własnym;

ü Eskalopki drobiowe;

ü Eskalopki z masłem  czosnkowym;

ü Filet z ryby po grecku;

ü Filet z ryby saute;

ü Filet z ryby w sosie borowikowym;

ü Filet z ryby w sosie greckim;

ü Frytki z indyka;

ü Frytki z piersi  kurczaka;

ü Golonka po "Bawarsku";

ü Golonka w kapuście;

ü Gołąbki w sosie pomidorowym;

ü Gulasz drobiowy;

ü Gulasz rosyjski;

ü Gulasz wieprzowy;

ü Gulasz z żołądków;

ü Gyros drobiowy z ryżem;

ü Karkówka w sosie własnym;

ü Kieszonki faszerowane z polędwicy;

ü Klopsiki w sosie koperkowym;

ü Kluski śląskie z mięsem;

ü Kotlet "Belweder" z karkówki;

ü Kotlet wieprzowy "Gordon";

ü Kotlet "Imperial";

ü Kotlet de Volaille;

ü Kotlet drobiowy "Pożarski";

ü Kotlet mielony z nadzieniem z grzybów;

ü Kotlet mielony z pieczarkami;

ü Kotlet po "Czesku";

ü Kotlet po "Hawajsku";

ü Kotlet schabowy - tradycyjny;

ü Kotlet schabowy po "Jastrzębsku";

ü Kotlet schabowy w płatkach kukurydzianych;

ü Kotlet schabowy z boczkiem i pomidorem;

ü Kotlet schabowy z kością;

ü Kotlet wieprzowy z boczkiem;

ü Krokiety z kapustą  i grzybami;

ü Kurczak pieczony;

ü Kurczak w potrawce;

ü Kurczak w sosie słodko-kwaśnym;

ü Łazanki z kapustą i grzybami;

ü Naleśniki z mięsem w sosie bolognese;

ü Naleśniki z twarogiem;

ü Paluszki wieprzowe w  sezamie;

ü Parpadelle (makaron);

ü Pieczarki faszerowane mięsem;

ü Pieczeń rzymska w sosie;

ü Pieczeń z karkówki;

ü Pierogi ruskie;

ü Pierogi z kapustą i grzybami;

ü Pierogi z mięsem;

ü Pierś drobiowa faszerowana;

ü Placek po cygańsku;

ü Polędwiczki faszerowane;

ü Polędwiczki z masłem czosnkowym;

ü Roladki drobiowy w sosie serowym;

ü Schab duszony w sosie żurawinowym;

ü Stek z jajkiem lub cebulką;

ü Sznycel drobiowy;

ü Sztuka mięsa w sosie chrzanowym;

ü Śledź po polsku;

ü Udko faszerowane;

ü Udko pieczone;

ü Wątróbka drobiowa z cebulą;

ü Wątróbka drobiowa z jabłkiem;

ü Zawijaniec wieprzowy w sosie serowym;

ü Zraz siekany w sosie pieprzowym;

ü Zraz zawijany;

ü Zraziki drobiowe;

ü Żeberka po Meksykańsku;

üŻeberka w sosie własnym;

.. i wszystkie inne potrawy, na które macie Państwo ochotę.