Get Adobe Flash player
Dzisiaj jest
Środa
1 października 2014
Imieniny obchodzą
Benigna, Cieszysław, Danuta, Dan, Danisz, Igor, Jan, Remigiusz
Do końca roku zostało
92 dni

DRUGIE DANIA

 

Dopełnienie obiadu - drugie dania:

üBitki w sosie borowikowym;

ü Bitki w sosie grzybowym;

ü Bitki w sosie własnym;

ü Eskalopki drobiowe;

ü Eskalopki z masłem  czosnkowym;

ü Filet z ryby po grecku;

ü Filet z ryby saute;

ü Filet z ryby w sosie borowikowym;

ü Filet z ryby w sosie greckim;

ü Frytki z indyka;

ü Frytki z piersi  kurczaka;

ü Golonka po "Bawarsku";

ü Golonka w kapuście;

ü Gołąbki w sosie pomidorowym;

ü Gulasz drobiowy;

ü Gulasz rosyjski;

ü Gulasz wieprzowy;

ü Gulasz z żołądków;

ü Gyros drobiowy z ryżem;

ü Karkówka w sosie własnym;

ü Kieszonki faszerowane z polędwicy;

ü Klopsiki w sosie koperkowym;

ü Kluski śląskie z mięsem;

ü Kotlet "Belweder" z karkówki;

ü Kotlet wieprzowy "Gordon";

ü Kotlet "Imperial";

ü Kotlet de Volaille;

ü Kotlet drobiowy "Pożarski";

ü Kotlet mielony z nadzieniem z grzybów;

ü Kotlet mielony z pieczarkami;

ü Kotlet po "Czesku";

ü Kotlet po "Hawajsku";

ü Kotlet schabowy - tradycyjny;

ü Kotlet schabowy po "Jastrzębsku";

ü Kotlet schabowy w płatkach kukurydzianych;

ü Kotlet schabowy z boczkiem i pomidorem;

ü Kotlet schabowy z kością;

ü Kotlet wieprzowy z boczkiem;

ü Krokiety z kapustą  i grzybami;

ü Kurczak pieczony;

ü Kurczak w potrawce;

ü Kurczak w sosie słodko-kwaśnym;

ü Łazanki z kapustą i grzybami;

ü Naleśniki z mięsem w sosie bolognese;

ü Naleśniki z twarogiem;

ü Paluszki wieprzowe w  sezamie;

ü Parpadelle (makaron);

ü Pieczarki faszerowane mięsem;

ü Pieczeń rzymska w sosie;

ü Pieczeń z karkówki;

ü Pierogi ruskie;

ü Pierogi z kapustą i grzybami;

ü Pierogi z mięsem;

ü Pierś drobiowa faszerowana;

ü Placek po cygańsku;

ü Polędwiczki faszerowane;

ü Polędwiczki z masłem czosnkowym;

ü Roladki drobiowy w sosie serowym;

ü Schab duszony w sosie żurawinowym;

ü Stek z jajkiem lub cebulką;

ü Sznycel drobiowy;

ü Sztuka mięsa w sosie chrzanowym;

ü Śledź po polsku;

ü Udko faszerowane;

ü Udko pieczone;

ü Wątróbka drobiowa z cebulą;

ü Wątróbka drobiowa z jabłkiem;

ü Zawijaniec wieprzowy w sosie serowym;

ü Zraz siekany w sosie pieprzowym;

ü Zraz zawijany;

ü Zraziki drobiowe;

ü Żeberka po Meksykańsku;

üŻeberka w sosie własnym;

.. i wszystkie inne potrawy, na które macie Państwo ochotę.